Otok Krk, Risika - Renovirana kamena kuća s bazenom i velikom okućnicom

Vrbnik, Risika, Vrbnik, Hrvatska

415.000€

3 772 €/m2

Tip

Kuća

Površina

110 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
415.000€
Površina
110 m2 (3 772 €/m2)
Površina placa
1300
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.09.2024
ID
20652

Opis

Otok Krk, Risika - Renovirana kamena kuća s bazenom i velikom okućnicom od 1300 m2.
Nalazi se u mirnom dijelu otoka Krka. Sastoji se od prizemlja i kata i ima ukupno tri spavaće sobe, dvije kupaonice, velikog dnevnog boravka s otvorenim kaminom, kuhinje i blagovane. U konobi se nalazi sauna i prostor za druženje. Na velikoj okućnici osim bazena i sunčališta nalaze se vanjski jacuzzi, igralište za odbojku i badmington. Nekretnina savršena za sve koji preferiraju osamu, a također je odlična i kao investicija za bavljenje turizmom.

Vrbnik, bez sumnje, jedno je od najpoznatijih hrvatskih mjesta. Zahvaljuje to svojoj glagoljaškoj baštini i čuvenoj narodnoj pjesmi osebujne melodije i sadržaja koja je interpretirana i aranžirana u nizu varijanti Vrbniče nad morem.
I Vrbnik se poput drugih starih kaštela na otoku smjestio visoko, na gotovo 50 metarskoj visini, a na zaista osobitome mjestu na hridi što doslovce uranja u more. Uz Šilo u Dobrinjštini, jedino je veće mjesto na istočnoj obali otoka Krka. Prvi put se spominje 1100 god. Stanovnici su se najviše bavili poljoprivredom, manje pomorstvom i ribarstvom. Danas je najpoznatiji proizvod Vrbničkog polja i Vrbnika uopće zlatnožuto vino- Žlahtina; postalo je glasovito i u širim hrvatskim razmjerima. Prema pričanju starijih mještana, prije nego što je vino steklo slavu, u polju su se uzgajale žitarice za prehranu obitelji koje su imale više članova, nego današnje. U takvim su uvjetima lozu

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine