ISTRA, PEROJ - 3SS+DB stan U prizemlju nadomak centra i plaža

Vodnjan, Peroj, Vodnjan, Hrvatska

343.000€

2 931 €/m2

Tip

Stan

Površina

117 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
343.000€
Površina
117 m2 (2 931 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.07.2024
ID
47915

Opis

ISTRA, PEROJ - 3SS+DB apartman smješten u prizemlju s većim dvorištem, nadomak plaža i centra naselja.

Nedaleko od centra mjesta Peroj u zgradi novije gradnje smjestio se ovaj kvalitetan stan u prizemlju zgrade sa svega nekoliko stambenih jedinica. Riječ je o visoko kvalitetnom stanu vrijednom vaše pažnje, prostranost i prozračnost prostorija kao i pametna organizacija prostora ovaj stan čine idealnom prilikom za pravi obiteljski dom ili idealnom prilikom za investiciju u smjeru turizma.

OPIS STANA;
Stan posjeduje svoj privatni ulaz kroz dvorište ili ulaz kroz hodnik zgrade. Riječ je o stanu koji se sastoji od 117,43m2 stambenoga prostora, a dijeli se na dvije cjelina, privatni i dio za dnevni život.
Tako je dio stana namijenjen dnevnom životu koncipiran kao veći otvoreni prostor u kojemu se nalazi komotan i velik dnevni boravak, prostrana blagovaona i blago izdvojena kuhinja. Ono što ovaj prostor čini zanimljivim jest direktna komunikacija s vanjskom natkrivenom terasom i dvorištem stana, uz to cijeli je prostor osvijetljen prirodnom svjetlošću uz pomoć većih staklenih stijenki.
Privatnom dijelu stana pristupa se kroz hodnik koji povezuje sve 3 prostrane spavaće sobe, zatim, tu se nalazi i kupatilo s kadom, kao i toalet s vešerajem. Iz ovog dijela stana jednako tako se proteže pristup okućnici i terasi.

Okućnica stana od okvirnih 200m2 dovoljna je za zabavu i opuštanje s obitelji i prijateljima, skrivena je od pogleda, te ukrašena j

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine