ISTRA, SVETI KIRIN - Duplex vile u prodaji okružene prirodom

Vodnjan, Vodnjan, Vodnjan, Hrvatska

2.405.000€

5 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

481 m2

Struktura

9

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
2.405.000€
Površina
481 m2 (5 000 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
17.09.2024
ID
50542

Opis

ISTRA, SVETI KIRIN - Duplex vile u prodaji okružene prirodom
 
Radi se o dvije vile svaka sa svojim pojedinačnim ulazom koje su smjestile na istoj parceli i kao takve se prodaju.Lokacija ovih super villa je jedan od ključnih razloga za investiciju, jer su se smjestile na mirnoj lokaciji,okružene su s prirodom i kućama za odmor, na izoliranoj lokaciji.
Svaka vila ima 240,50 m2 stambenog prostora, te se proteže na ukupno tri etaže.Na najnižoj etaži u suterenu se smjestila velika prostorija za druženje sa raznim društvenim igrama kao šta su biljar i stolni nogomet, kupaona, tehnička soba i spremište. Druga etaža vile u prizemlju se sastoji od ulaznog hodnika, open space dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, spavaće sobe sa WC-om te praonom, prostrane vanjske natkrivene terase sa vanjskom kuhinjom s koje Vam se pruža predivan pogled na bazen i prirodu. Na katu se nalaze tri spavaće sobe svaka sa svojim zasebnim kupatilom, svakako bi nadodali da svaka spavaća soba ima direktan izlaz na svoju natkrivenu terasu.
Postavljeno je 4 klima uređaja po svakoj vili, podno grijanje, aluminijska stolarija s komarnicima.Svaka ima odvojeno dvorište s velikim bazenom koji služi za osvježenje u ljetnim vrućinama.Ville imaju svaka po tri parkirna mjesta.
Ove super investicijske vile počinju sa gradnjom ove godine, te je planirani završetak 12/2025 godine.
Super su prilika i za veću obitelj koja bi prilikom boravka htjela imati i dio privatnosti pa se tako mogu smjestiti u dvije kuće.
Prodavatelj je firma.Vlasništvo 1/1Bez tereta.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola Baltić. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine