Vodnjan - renovirana kamena kuća u samom centru

Vodnjan, Vodnjan, Vodnjan, Hrvatska

400.000€

2 127 €/m2

Tip

Kuća

Površina

188 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
400.000€
Površina
188 m2 (2 127 €/m2)
Namještenost
Namješten
Ažuriran
12.09.2024
ID
62397

Opis

Prodaje se renovirana kuća u Vodnjanu – Spoj tradicije i modernog luksuza!

Otkrijte šarm Istre u ovoj jedinstvenoj, kompletno renoviranoj kući u srcu Vodnjana, koja nudi sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan život. Ova nekretnina, koja je nastala spajanjem dvije kuće u jednu, prostire se na tri etaže, ukupne površine od 188 m2. Iako tlocrtno zauzima 230 m2, zbog kosina na trećoj etaži, kvadratura u papirima je nešto manja.

Prva etaža ove impresivne kuće obuhvaća prostrani dnevni boravak, moderno opremljenu kuhinju, kupaonicu i ostavu. Na drugoj etaži nalaze se udobne spavaće sobe i dodatna kupaonica, osiguravajući dovoljno prostora za cijelu obitelj. Treća etaža krasi se otvorenom i zatvorenom terasom, savršenom za opuštanje i uživanje u pogledu na okolni krajolik.

Ova kuća se prodaje s kompletnim namještajem, što znači da se možete useliti odmah, bez dodatnih ulaganja. Sve je renovirano i uređeno s pažnjom prema detaljima, kako bi se osigurao maksimalan komfor i funkcionalnost.

Nekretnina je potpuno legalizirana i ima uredne vlasničke papire 1/1, što garantira sigurnost kupnje.

Ovo je idealna prilika za one koji traže svoj dom iz snova u jedinstvenom istarskom ambijentu ili luksuznu kuću za odmor s vrhunskim sadržajima. Ne propustite priliku, kontaktirajte nas i dogovorite razgledavanje ove predivne nekretnine već danas!

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na st

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma