Vodnjan - prodaja kamene kuće u centru

Vodnjan, Vodnjan, Vodnjan, Hrvatska

125.000€

961 €/m2

Tip

Kuća

Površina

130 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
125.000€
Površina
130 m2 (961 €/m2)
Grijanje
Peć na drva
Terasa
Da
Garaža
Da
Ažuriran
09.09.2024
ID
60313

Opis

U samom centru Vodnjana, na mirnoj lokaciji, prodaje se samostojeća kuća veličine 130 m2, koja se sastoji od prizemlja, 1 i 2 kata, te potkrovlja.
Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonice, 4 spavaće sobe te terase veličine 40 m2 sa kamenom, funkcionalnom šternom.
Ova tradicionalna stara istarska kuća zahtjeva renovaciju, no odlična je prilika za ljubitelje istarske arhitekture i autentičnog života, te stvaranje vlastitog istarskog raja.
Ključna prednost ove lokacije je izvanredna dostupnost javnog parkirališta koje se nalazi na svega 50 metara udaljenosti kao i svi važni sadržaji, uključujući trgovine, restorane i kafiće, škola, vrtić nalaze se u neposrednoj blizini, čineći vaš svakodnevni život jednostavnim i ugodnim.
Autentičan šarm, povijest i blizina sadržaja čine je idealnim mjestom za obiteljski dom ili luksuznu vikendicu. Osvježite ovu kuću svojim osobnim stilom i uživajte u životu u jednom od najšarmantnijih gradova Istre. Ne propustite ovu priliku i kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o ovom jedinstvenom domu.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


ID KOD AGENCIJE:

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine