ISTRA, FAŽANA - Prodaja nove ekskluzivne prizemnice na traženoj lokaciji

Peroj, Peroj, Vodnjan, Hrvatska

259.000€

3 865 €/m2

Tip

Kuća

Površina

67 m2

Struktura

3

Grijanje

Električno grijanje,Klima uređaj

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
259.000€
Površina
67 m2 (3 865 €/m2)
Grijanje
Električno grijanje,Klima uređaj
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.09.2024
ID
51346

Opis

ISTRA, FAŽANA - Prodaja nove ekskluzivne prizemnice na traženoj lokaciji !
Fažana, malo ribarsko mjesto, kameno je gnijezdo smješteno na obali mora gdje se možete izgubiti u labirintu gradskih ulica i uživati u okusima domaće kuhinje. Na svakom koraku ovaj grad otkriva tri tisuće godina staru ljepotu. Ovaj mali zaselak njegovan je do najsitnijih detalja, sa svojim uskim uličicama, malim trgom s pogledom na more i drevnom crkvom posvećenom svetim Kuzmi i Damjanu poznatim kao „medicinski sveci" jer su pružali besplatnu pomoć svakome kome je bila potrebna. Crkva u gotičkom stilu iz 10. stoljeća i danas se smatra građevinom velike povijesne, kulturne i vjerske vrijednosti.
Nedaleko od Fažane u naselju Peroj smjestila se ova novoizgrađena prizemnica stambene površine od 67m2 na okućnici od 298m2.Lokacijski se ova prizemnica smjestila u slijepoj ulici što Vam garantira potpuni mir i tišinu a kao veliki plus je blizina mora i plaža koji se nalaze na samo 800 m udaljenosti.
Prizemnica je koncipirana na sljedeći način :Na ulazu u nekretninu imamo dnevni boravak,kuhinju i blagovaonicu na principu open space-a gdje je ostavljeno novom vlasniku da uredi po svojoj želji i ukusu raspored.U drugom dijelu prizemnice imamo dvije spavaće sobe i kupatilo.Nekretnina je obučena stiropornom fasadom debljine 10 cm i visokokvalitetnom stolarijom te jepodno grijanje postavljeno na cijelom stambenom dijelu nekretnine.Vanjski dio je uređen finim sitnim pijeskom, tlakavcima te LED svjetiljkama koji ostavljaju još bolji dojam i ugođaj nekretnine u noćnim satima.
Odlična prilika za turizam ali također za obiteljski život gdje imate priliku po svom ukusu dovršiti finalne detalje i pretvoriti ovu nekretninu u dom iz svojih snova.
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic.elite@gmail.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Nikola Baltić
Mobilni telefon
+ 385 95 377 5... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine