Kuća Vodnjan, 148m2

Vodnjan, Vodnjan, Vodnjan, Hrvatska

675.000€

4 560 €/m2

Tip

Kuća

Površina

148 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
675.000€
Površina
148 m2 (4 560 €/m2)
Površina placa
940
Ažuriran
06.07.2024
ID
37836

Opis

Istra, Vodnjan, okolica,

Tražite savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa? Ova kuća u srcu Centralne Istre je odgovor na vaše snove. Smještena na jedinstvenoj lokaciji, okružena prirodom i zelenilom, ova nekretnina nudi nevjerojatnu ravnotežu između mira i blizine svim potrebama. Ovo je prava oaza, udaljena samo 7 km od šarmantnog gradića Vodnjana, gdje ćete pronaći sve što vam treba za svakodnevni život. A ako ste ljubitelj mora i prekrasnih plaža, Fažana je udaljena samo 13 km. Ovdje možete uživati u šetnjama plažom i suncem tijekom cijele godine.

Ova moderna prizemnica ima sve što vam treba za luksuzan život i odmor. Dizajnirana je prema popularnom L-tlocrtu, s prostranom terasom, idealno mjesto za opuštanje, koja uključuje ljetnu kuhinju i bazen sa sunčalištem. Dnevni dio kuće sastoji se od kuhinje s ostavom, blagovaonicu, dnevni boravak i gostinjski WC. Spavaći dio obuhvaća glavnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom i walk-in ormarom, te dodatne dvije sobe čija je namjena ostavljena budućim vlasnicima. Kuća također ima dodatnu kupaonicu i tehničku sobu. Velike klizne stijene u svim sobama pružaju elegantan prijelaz između unutarnjeg i vanjskog prostora, omogućujući vam da u potpunosti uživate u prekrasnoj terasi i okućnici.

Ovo je jedinstvena prilika za postizanje savršenog spoja luksuza i prirode u srcu Centralne Istre. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove prekrasne nekretnine. Kontaktirajte nas d

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine