ISTRA, VIŽINADA - Rustikalna kuća s panoramskim pogledom

Vižinada, Vižinada, Vižinada, Hrvatska

650.000€

3 316 €/m2

Tip

Kuća

Površina

196 m2

Struktura

5+

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
650.000€
Površina
196 m2 (3 316 €/m2)
Površina placa
565
Grijanje
Centralno
Udaljenost od mora
16000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
26.07.2024
ID
54229

Opis

ISTRA, VIŽINADA - Rustikalna kuća s panoramskim pogledom

Pitoreskna Vižinada, općina stara više od 1000 godina, smjestila se na sjeverozapadu Istre na uzvisini ruba doline rijeke Mirne, na 257 metara nadmorske visine i pod svojim okriljem broji 27 naselja. Vižinada je puna neopisivog mira ali i života, energije, hedonizma i gastronomije, s pogledom toliko impozantnim da je vječna inspiracija o čijoj ljepoti ponajbolje svjedoči činjenica kako je nerijetko poslužila kao kulisa poznatim svjetskim filmovima.
Općina Vižinada, općina s jednim od najljepših pogleda u Istri, se smatra i jednom od najvinarskijih krajeva u Republici Hrvatskoj u kojoj ima više od milijun trsova loza koji zbog kvalitete zemlje rađaju svjetski nagrađivana vina posebnih mirisa i okusa. Ova bajkovita općina, koja je postala sinonim za gastronomiju i vrhunske vinare i uljare, oduševljava svojom bogatom prošlošću, kulturnom baštinom i suživotom čovjeka i prirode. Vižinada i njeni stanovnici besprijekorno sjedinjuju bogatu prošlosti i veličanstvenu prirodu sa zahtjevima modernoga doba.

Na rubu tog slikovitog mjesta u harmoniji nježno zelenih terasa vinograda i maslinika i bujnih šumskih brežuljaka, na prodaju je rustikalna kuća s panoramskim pogledom.
Uronjena je u mir, tišinu i čari prirode na lokaciji koja odiše spokojem i tradicijom s koje se pružaju nezaboravni vidici na očaravajući Motovun i okolicu.
Nekretnina predstavlja sklad prostora, potreba, funkci

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine