ISTRA, VIŠNJAN - Prizemnica vrhunskog dizajna

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

815.000€

4 880 €/m2

Tip

Kuća

Površina

167 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
815.000€
Površina
167 m2 (4 880 €/m2)
Površina placa
1074
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
11100m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.08.2024
ID
24824

Opis

ISTRA, VIŠNJAN - Prizemnica vrhunskog dizajna

Višnjan je slikovit i živopisan gradić i općina u zapadnom dijelu Istre. Općina Višnjan broji 56 naselja i nalazi se na prostoru između rijeke Mirne na sjeveru i Limskog kanala na jugu. Romantični Višnjan smjestio se na blagoj uzvisini od 244 m nadmorske visine okružen livadama, oranicama i šumama hrasta medunca i bijeloga graba. Danas je Višnjan najpoznatiji po svojoj jedinstvenoj zvjezdarnici, koja je po broju otkrivenih asteroida jedna od dvanaest najproduktivnijih zvjezdarnica svijeta svih vremena.

Nedaleko od centra ovog pitoresknog istarskog naselja Višnjan smjestio se privatni luksuzni resort od 4 vila kombinacije modernog i tradicionalnog dizajna. Smještene na uzvisini manjega brda okružene maslinama i zadnje u građevinskoj zoni privatnost je osigurana, a veliku vrijednost pridodaje i to što se sa svake vile se pruža pogled na more sa zalaskom sunca kao i pogled prema samome naselju. Blizina grada Poreč, koji je udaljen svega 12km, pridodaje na vrijednosti vilama kao i kvaliteti i jednostavnosti života.

Priroda i mir ovoga kraja koji okružuje i krasi vile, svoje posjetioce ne ostavljaju ravnodušnima, pa tako i jedne od najpoznatijih pješačkih i biciklističke staza koje se protežu ovim krajem. Tako zaljubljenici u prirodu i mir mogu uživati pod toplim istarskim suncem uz udobnost i kvalitetu modernog života.

Dizajn vila je fokusiran na jednostavnost i lakoću korištenja vila uz v

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine