Autohtona dvojna kamena kuća, Poreč okolica

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

385.000€

2 750 €/m2

Tip

Kuća

Površina

140 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
385.000€
Površina
140 m2 (2 750 €/m2)
Površina placa
1200
Grijanje
drva
Namještenost
Namješten
Ažuriran
10.09.2024
ID
60335

Opis

Smještena u mirnom i slikovitom istarskom selu nedaleko od Poreča, ova predivna dvojna kamena kuća iz 1945. godine odiše šarmom tradicionalne istarske arhitekture. Kameni zidovi, drvene grede i rustikalni detalji stvaraju autentičan ugođaj koji dočarava duh prošlih vremena.

Kuća se prostire na tri etaže, ukupne površine oko 130 m², dok okućnica obuhvaća 1000 m². Prizemlje sadrži garažu i prostranu tavernu s ognjištem, idealnu za obiteljska okupljanja i druženja. Na prvom katu nalazi se velika lođa, ulazni hodnik, spavaća soba, kupaonica, dnevni boravak s kuhinjom i zatvorena terasa. Drvenim stepenicama dolazi se na drugi kat gdje su smještene dvije prostrane spavaće sobe.

Kuća se prodaje potpuno namještena, s grijanjem koje je omogućeno putem peći na drva i klimatskih jedinica, pružajući udobnost tijekom cijele godine. Prostrana okućnica nudi mnoge mogućnosti, uključujući izgradnju bazena i ljetne kuhinje, što dodatno povećava atraktivnost nekretnine.

Mikrolokacija kuće je vrlo mirna, osiguravajući maksimalnu privatnost. Unatoč tome, za samo 15 minuta vožnje stiže se do Poreča, grada bogate kulturne baštine, izvrsnih restorana, trgovina i prekrasnih plaža. Poreč nudi sve potrebne sadržaje za život te brojne rekreativne aktivnosti, čineći ovu lokaciju idealnom za one koji žele uživati u čarima istarskog života.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne po

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine