Kuća Višnjan, 210m2

Višnjan, Višnjan, Višnjan, Hrvatska

249.000€

1 185 €/m2

Tip

Kuća

Površina

210 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
249.000€
Površina
210 m2 (1 185 €/m2)
Površina placa
234
Ažuriran
03.10.2024
ID
49437

Opis

Višnjan, renovirana kamena kuća u idiličnom Istarskom zaseoku

Na prodaju je djelomično renovirana kamena kuća smještena u idiličnom istarskom selu pored Višnjana. Ova autentična kamena kuća osvaja svojim šarmom i povijesnim karakterom, nudeći istovremeno moderan udoban život u rustikalnom okruženju.

Kuća je dio tradicionalnog istarskog naselja, okružena netaknutom prirodom, maslinicima i vinogradima, pružajući mirno okruženje koje poziva na opuštanje i uživanje u prirodi.

Djelomično renovirana, kuća pruža mogućnost personalizacije i dodatnih uređenja prema željama novih vlasnika. Originalni kameni zidovi i tradicionalni detalji stvaraju jedinstvenu atmosferu koja odiše toplinom i karakterom istarskog stila.

Unutar kuće nalazi se prostrani dnevni boravak s otvorenom kuhinjom, idealan za druženje i zabavu obitelji i prijatelja. Kuća također ima nekoliko spavaćih soba, što je idealno za obiteljski život ili kao vikendica za bijeg od gradske vreve.

Vanjski prostor nudi prekrasno dvorište ili vrt gdje možete uživati u sunčanim danima ili organizirati obiteljska okupljanja na otvorenom. Ova kamena kuća predstavlja pravu oazu mira i privatnosti, dok u isto vrijeme omogućava jednostavan pristup lokalnim atrakcijama, restoranima i plažama.

Ova nevjerojatna prilika predstavlja savršen spoj tradicije, prirode i udobnosti modernog života, čineći je idealnim domom za one koji traže istinski istarski doživljaj života u jedno

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine