Istra, Višnjan: Istarska vila okružena prirodnom ljepotom

Višnjan, Višnjan, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

290 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
1€
Površina
290 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
02.10.2024
ID
48638

Opis

Istra, Višnjan: Istarska vila okružena prirodnom ljepotom

Otkrijte čar Višnjana, živopisnog gradića smještenog u srcu zapadne Istre, gdje prekrasna istarska vila nudi utočište usred mira prirode. Ova izuzetna nekretnina, smještena na rubu Višnjana, obećava miran život i bijeg od ubrzanog svijeta, okružena bujnim krajolikom livada, polja i gustih šuma. Vila ne nudi samo mirno utočište već dolazi i s uspješnim poslovanjem iznajmljivanja, hvaljena izvrsnim recenzijama na raznim platformama za rezervaciju.

Prostirući se na velikodušnih 290 m² neto stambenog prostora na prostranoj ograđenoj parceli od 1800 m², arhitektura vile skladno se spaja s okolinom, nudeći luksuz i udobnost na dva nivoa. Prizemlje obuhvaća dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, gostinjski WC, dobro opremljenu kuhinju s ostavom, blagovaonicu i ugodni dnevni boravak s kaminom. Dnevni boravak otvara se prema privlačnom vanjskom prostoru dizajniranom za opuštanje i zabavu, uključujući terasu, pergolu s vanjskim blagovaonskim setom i veliki bazen od 50 m².

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom; jedna se može pohvaliti terasom s pogledom na slikovitu okolinu, dok druga nudi balkon. Dodatne pogodnosti vile uključuju saunu, unutarnji jacuzzi, stolni nogomet, biljar i prostor za roštilj, osiguravajući beskrajnu zabavu i uživanje.

Odvojena pomoćna zgrada sadrži jacuzzi, dodatni WC i strojarnicu. U skladu s istarskom tradi

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma