Viškovo - stan sa terasom i 2 parkirna mjesta

Viškovo, Mladenići, Viškovo, Hrvatska

223.000€

2 064 €/m2

Tip

Stan

Površina

108 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
223.000€
Površina
108 m2 (2 064 €/m2)
Kat
Prizemlje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
01.09.2024
ID
35898

Opis

Na mirnoj lokaciji na Viškovu u blizini Plodina, u prizemlju zgrade prodaje se novouređen stan od roh-bau do ključ u ruke.
Sastoji se od ulaznog trijema, hodnika, 2 ostave, kupaona sa wc- om, kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka, 2 spavaće sobe i velike terase, U vlasništvo uz stan pripadaju dva parkirna mjesta te mali vrt od 23 m2.
Stan je opremljen etažnim vodenim podnim grijanjem, ali postoji i mogućnost priključka na dimnjak. Postavljena keramika na podovima u cijelom stanu zbog podnog grijanja ( najbolja provodljivost ,a ušteda sa ovakvim grijanjem je i do 60% u odnosu na druge vrste grijanja. U svakoj prostoriji je termostat pa sami regulirate grijanje po potrebi.
Stolarija i grilje su aluminijske.
Zgrada ima 5 stanova ,a sva okućnica je parcelizirana.
Iako je stan u prizemlju zbog konfiguracije terena daje blagi sadržaj dvoetažnosti - na prizemlju je ulazni trijem, hodnik i kupaona, a dnevni, spavaće te terasa su iznad suterenskog stana na povišenoj etaži.
Ulica je "slijepa" što cijelo naselje čini ugodnim i mirnim za život i stanovanje. Okružena šumom, a opet u centru jer je sve u blizini.
Zgrada je novije gradnje, fasada montažna.
Dokumentacija uredna !

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaj

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine