Stan/Apartman Viškovo, 87,15m2

Viškovo, Marinići, Viškovo, Hrvatska

294.000€

3 379 €/m2

Tip

Stan

Površina

87 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
294.000€
Površina
87 m2 (3 379 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
19.09.2024
ID
61993

Opis

Viškovo, kvalitetan stan na mirnoj lokaciji

Stan na Viškovu smješten je u novoadaptiranoj zgradi s ukupno četiri stana. Nalazi se u mirnoj ulici pružajući mir i privatnost. Prostrana okućnica budućim vlasnicima omogućava komfor bez ograničenja koji je obično uskraćen stanarima višestambenih zgrada.
Zgrada je majstorski izgrađena od najkvalitetnijih materijala, s fasadom otpornom na vremenske uvjete i vrhunskom izolacijom koja osigurava odličnu energetsku efikasnost.

Stan ima površinu od 87,15 četvornih metara i nalazi se u prizemlju, što ga čini posebno pogodnim za osobe s invaliditetom. Prostran je i svijetao, s pametno osmišljenim rasporedom prostorija. Dnevni boravak je otvorenog koncepta, povezan s kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući ugodan prostor za obiteljska okupljanja. Veliki prozori donose obilje prirodnog svjetla, dok kvalitetna podna keramika unosi osjećaj topline i elegancije.

Spavaće sobe su udobne, s dovoljno prostora. Kupaonica je opremljena modernim sanitarijama i kvalitetnim pločicama, pružajući osjećaj luksuza. Stan ima vlastitu prostranu terasu, savršeno mjesto za opuštanje na svježem zraku.

Stan je opremljen podnim grijanjem putem dizalice topline, dok svaka prostorija ima i dodatni klima uređaj. Sustav grijanja i hlađenja povezan je putem Wi-Fi-a, omogućujući upravljanje na daljinu. Stan također ima video portafon za dodatnu sigurnost.

Lokacija stana je izuzetno pogodna, s blizinom javnog prijevoza, vrti

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine