ZADAR, VIR - Ekskluzivna Ponuda: Penthouse na Viru s Pogledom na More! K3

Vir, Vir, Vir, Hrvatska

252.351€

3 320 €/m2

Tip

Stan

Površina

76 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
252.351€
Površina
76 m2 (3 320 €/m2)
Površina placa
415
Kat
1
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
16.09.2024
ID
55525

Opis

ZADAR, VIR - Ekskluzivna Ponuda: Penthouse na Viru s Pogledom na More! K3

Prodaje se luksuzni penthouse na predivnom otoku Viru, idealan za one koji traže vrhunski komfor i prekrasan pogled na Jadransko more. Ovaj ekskluzivni penthouse smješten je samo 200 metara od mora, pružajući vam priliku da svakodnevno uživate u ljepoti i svježini morske obale.

Penthouse se prostire na 76,47 m2 i dizajniran je s posebnim naglaskom na udobnost i eleganciju. Sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe koje nude miran i ugodan prostor za odmor. Moderna kupaonica opremljena je visokokvalitetnim sadržajima i pruža sve što vam je potrebno za opuštajuće trenutke.

Glavni adut ovog penthousea je predivan pogled na more koji se pruža iz dnevnog boravka i s prostrane terase. Uživajte u spektakularnim zalascima sunca i zvukovima mora iz udobnosti vlastitog doma. Otvoreni dnevni boravak spojen je s elegantno uređenom kuhinjom, stvarajući savršen prostor za druženja i obiteljske trenutke.

Otok Vir je poznat po svojim čistim plažama, kristalno čistom moru i bogatoj kulturnoj ponudi, što ga čini idealnim mjestom za život ili odmor.

Ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za one koji žele investirati u luksuzan životni prostor na jednoj od najpoželjnijih lokacija na Jadranu. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izvanrednog penthousea.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Vaš novi luksuzni dom čeka na

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine