ZADAR, VIR - Moderna dvojna kuća na elitnoj lokaciji s privatnim bazenom u bli

Vir, Vir, Vir, Hrvatska

510.000€

3 777 €/m2

Tip

Kuća

Površina

135 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
510.000€
Površina
135 m2 (3 777 €/m2)
Površina placa
141
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
260m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
08.09.2024
ID
62549

Opis

ZADAR, VIR - Moderna dvojna kuća na elitnoj lokaciji s privatnim bazenom u blizini plaže Jadro! A

U srcu najtraženije lokacije na otoku Viru, nalazi se prekrasna dvojna kuća koja savršeno spaja luksuz, moderni dizajn i bezvremensku eleganciju. Ova nova, besprijekorno uređena nekretnina pruža sve što vam je potrebno za savršeni život ili odmor na Jadranu.

Smještena na svega pet minuta hoda od zlatne plaže Jadro, ova kuća nudi iznimnu privatnost i udobnost u najpoželjnijem dijelu otoka. Prizemlje se sastoji od prostranog i svijetlog dnevnog boravka, koji se kroz podizno-klizne staklene stijene otvara prema uređenom dvorištu s bazenom. Zamislite jutra uz kavu na terasi, dok sunce nježno obasjava vodu, stvarajući prizore koji oduzimaju dah. U prizemlju se također nalazi funkcionalna ostava i elegantno uređen WC, što ovu kuću čini savršenom za svakodnevni život ili druženja s obitelji i prijateljima.

Na katu vas čekaju tri luksuzne spavaće sobe, od kojih glavna ima svoju vlastitu, intimnu kupaonicu. Sobe su dizajnirane s pažnjom prema svakom detalju, pružajući maksimalnu udobnost i privatnost. Dodatna kupaonica na katu osigurava praktičnost, dok električne rolete i klima uređaji u svim prostorijama pružaju potpuni komfor tijekom cijele godine.

S ukupno 135 m2 stambenog prostora i 140 m2 okućnice, ova kuća pruža savršen balans između prostranosti i udobnosti. Dva parkirna mjesta osiguravaju praktičnost, dok je dvorište s bazen

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine