BRIBIR, VELI LAZ GRAĐEVINSKI TEREN 2930m2

Vinodol, Bribir, Vinodol, Hrvatska

75.000€

25 €/m2

Tip

Plac

Površina

2930 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
75.000€
Površina
2930 m2 (25 €/m2)
Ažuriran
01.07.2024
ID
31337

Opis

BRIBIR, VELI LAZ u ponudu smo dobili građevinsko zemljište koje se nalazi na svega petnaestak kilometara od Crikvenice i na par minuta vožnje do Liča, ukupne površine 2930 m2.
Teren je blago povišen, na brežuljku, te je uz njega i pristupni put u suvlasništvu. Sa terena se pruža predivan i otvoren pogled prema selu, planinama i prirodi. Mjesto je idealno za vikend kuću. Struja se nalazi neposredno do samog terena. Malo i mirno mjesto za ljubitelje prirode, mira i privatnosti. U blizini se nalazi nekoliko nekretnina koje su u turističkom najmu. Teren je iskolčen od strane geodete.

Područje Vinodolske općine čine 4 naselja: Bribir, Grižane – Belgrad, Tribalj i Drivenik. Prostor Vinodolske općine obuhvaća površinu od 152 km2. Budući da nema industrijskih postrojenja, već samo u manjoj mjeri, malo poduzetništvo i manji obrti, a smjestila se između mora i šume, Vinodolska općina ima ogroman turistički potencijal i postalo je idealno mjesto, kako za obitavanje tako i za odmor. Smještaj u Vinodolu može se naći u ugodnim obiteljskim kućama, autohtono uređenim ruralnim objektima, u planinarskom domu ili udobnom pansionu. Uz autohtona vinodolska jela, lovačke specijalitete i jela od samoniklog bilja, okusiti se može prava domaća kapljica – vino proizvedeno u vinodolskom kraju. Vinodolska općina obiluje bogatim kulturno-povijesnim znamenitostima, a moguć je i aktivan odmor, prvenstveno brdski biciklizam, planinarenje i šetnja, jahan

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine