TRIBALJ - dvije samostojeće kuće s pomoćnim objektom i predivnom okućnicom

Vinodol, Tribalj, Vinodol, Hrvatska

495.000€

2 062 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
495.000€
Površina
240 m2 (2 062 €/m2)
Površina placa
880
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
4000m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
19.09.2024
ID
60035

Opis

Na mirnoj lokaciji, okružene zelenilom, na prodaju su dvije samostojeće kuće u Triblju.

Svaka se kuća sastoji od dva kata koji su potpuno fizički odvojeni i koji imaju zasebne ulaze čime je osigurana privatnost stanara.

Manja kuća ima dva tlocrtno gotovo jednaka stana koji se sastoje od dnevnog prostora, kuhinje, kupaonice, hodnika, dvije spavaće sobe te natkrivene terase. Na prvom katu se također nalazi i dodatna nenatkrivena terasa s koje se pruža pogled na šumsko zelenilo.

Druga kuća je kvadraturno veća, ali ima sličan raspored kao i prva. U suterenu se nalazi podrum koji može biti u funkciji spremišta, radionice ili praonice rublja. Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka, hodnika, kuhinje, kupaonice, dvije spavaće sobe i natkrivene terase u prizemlju, a kat sadrži dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupaonicu te natkrivenu i nenatrkivenu terasu.

Kuće su potpuno namještene i kao takve se prodaju.

Unutar okućne se nalazi i pomoćni objekt, garaža, prostor za parking pet automobila (dva parkirna mjesta su natkrivena), sunčalište i dva roštilja. Okućnica je zaista velika stoga postoji mogućnost izgradnje bazena te ostalih sadržaja.

Dokumentacija je uredna te je vlasništvo čisto.

Kuće su u funkciji turističkog najma i imaju izvrsnu popunjenost kroz cijelu sezonu. Ovo je prava prilika za one koji su željni odmora u miru i tišini ove lokacije koja je samo nekoliko minuta vožnje udaljena

Kontakt info

Lp Nekretnine
Kontakt osoba
Paula Jurotić
Telefon 1
0038595511... Prikaži broj
Adresa
Strossmayerova 15
Kraljevica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine