CRIKVENICA, GRIŽANE - Vila u prirodnom okruženju

Vinodol, Grižane-Belgrad, Vinodol, Hrvatska

470.000€

2 350 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
470.000€
Površina
200 m2 (2 350 €/m2)
Površina placa
1800
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
10662

Opis

CRIKVENICA, GRIŽANE, VILA U PRIRODNOM OKRUŽENJU

Grad Crikvenica je, zapravo morska rivijera. Četiri gradića u jednome! Grad čine Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo, gotovo spojeni u jedinstvenu nisku turističkih mjesta.
Smješteni su uz obalu Jadranskoga mora, u prostoru Kvarnerskoga zaljeva. Administrativno pripadaju Primorsko-goranskoj županiji, čije je sjedište 30-ak kilometara udaljena Rijeka.

U zaleđu Crikvenice na izuzetno mirnoj lokaciji smještena je kuća za odmor idealna za sve one koji svoj odmor žele provesti u okruženju prirode. Na velikoj okućnici koja okružuje objekat djeca će se moći igrati dok Vi svoj odmor provodite opuštajući se na vanjskom bazenu. Kuća se proteže kroz dvije etaže povezane unutarnjim stepeništem kojim se dolazi na kat kuće odakle se iz spavaćih soba izlazi na balkon s kojeg se pruža lijepi pogled na okoliš. Kuća je idealna za dvije obitelji ili grupu prijatelja koji žele zajedno provesti svoj godišnji odmor. U prizemlju je smještena velika natkrivena terasa koja je kao stvorena za one koji se žele skloniti od sunca i ispijati osvježavajuće piće. Za svega oko 15-ak minuta vožnje automobilom stiže se do Crikvenice. Crikvenica je poznata po lijepim plažama, a u ljetnim mjesecima i po mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Ukoliko se zateknete na ovome području u vrijeme održavanja ribarskih fešti u Crikvenici svakako preporučamo posjet istih gdje možete kušati sitnu plavu ribu i domaće vi

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine