BRIBIR, AUTOHTONA KUĆA U ZALEĐU

Vinodol, Bribir, Vinodol, Hrvatska

172.000€

800 €/m2

Tip

Kuća

Površina

215 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
172.000€
Površina
215 m2 (800 €/m2)
Površina placa
80
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
7000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
16.07.2024
ID
58377

Opis

BRIBIR, u ponudu smo dobili autohtonu kamenu kuću od 215 m2 u završnoj fazi renovacije. Napravljen je novi krov, stavljene su nove instalacije struje i vode, PVC stolarija. Predviđene su instalacije za solarne panele te instalacije za klimu. U prizemlju su predviđene dvije sobe s kupaonama, velika kuhinja s blagovaonom, ujedno unutar prostora sadrži kamene izvorne volte gdje se može napraviti mjesto za jacuzzi ili vinski podrum, ovisno o ideji i izboru budućeg vlasnika te namjene za nekretninu. Na katu su još dvije sobe i prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veliku sunčanu terasu. Potkrovlje se proteže kroz cijelu površinu, može predstavljati dodatni prostor za pohranu. Ispred objekta je dvorište, gdje se može napraviti bazen. Zbog svoje lokacije i sadržaja koju ova nekretnina nudi, idealna je prilika za svrhu turističkog najma kao i za vođenje mirnog obiteljskog života. Udaljena je od grada Crikvenice 7000 m, a od centra Bribira 300 m.

Bribir je naselje u Hrvatskoj. Nalazi se između Novog Vinodolskog i Crikvenice, u Vinodolskoj općini. Put do Bribira od smjera mora vodi takozvana "Rajska dolina". Bribir je nekadašnje sjedište krčkih knezova - Frankopana, (sjedište Bribir i Ostrovica) sagrađen je na brijegu gdje je služio kao utvrda.
Ostaci starih zidina i gradska kula podsjećaju na vrijeme knezova Frankopana čija je četiri stoljetna vladavina ostavila duboke duhovne i materijalne tragove u Vinodolu. Svoj najveći procvat Bri

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine