UMAG, CENTAR - 2S+DB na odličnoj lokaciji

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

230.000€

3 108 €/m2

Tip

Stan

Površina

74 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
230.000€
Površina
74 m2 (3 108 €/m2)
Kat
Visoko prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
250m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.07.2024
ID
30006

Opis

UMAG, CENTAR - NOVO - 2S+DB na odličnoj lokaciji

Na sjevernom Jadranu, u samom centru Umaga, nalazi se ovaj predivan stan u visokom prizemlju. Smješten u mirnoj ulici, ovaj stan nudi udobnost i praktičnost za život u blizini svih gradskih sadržaja.

Stan se prostire na prostranih 74 kvadratnih metara i ima dobro osmišljen raspored. Ulaskom u stan, susrećete se s prostranim dnevnim boravkom koji je lijepo osvijetljen prirodnim svjetlom. Ovaj prostor je idealan za opuštanje i druženje s obitelji ili prijateljima.

Uz dnevni boravak nalazi se blagovaonica, idealna za uživanje u obrocima. Prostor je dovoljno prostran da primi stol i stolice za sve stanare i goste. Tu je i moderna kuhinja opremljena svim potrebnim aparatima i prostorom za spremanje.

Stan se može pohvaliti s dvije udobne spavaće sobe. Glavna spavaća soba je prostrana i ima dovoljno mjesta za bračni krevet i ormare za pohranu odjeće i osobnih predmeta. Mala spavaća soba, s prozorom okrenutim prema istoku, nudi ugodan kutak za radni stol ili dodatni prostor za goste.

Kupaonica je moderno opremljena i sadrži tuš kabinu, umivaonik i WC. Prostor je lijepo uređen s kvalitetnim sanitarnim objektima i ima dovoljno prostora za spremanje kozmetičkih i higijenskih proizvoda.

Jedna od najatraktivnijih karakteristika ovog stana su njegova balkona koji pružaju prekrasan pogled na jug. Ovdje možete uživati u jutarnjoj kavi ili opuštajućem popodnevnom odmoru dok udišete svjež zrak. Jednom b

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine