Umag, moderan, prostran i namješten stan 50 m od mora

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

350.000€

4 487 €/m2

Tip

Stan

Površina

78 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
350.000€
Površina
78 m2 (4 487 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
50m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.10.2024
ID
56125

Opis

Umag,

Prodaje se prekrasan dvosoban stan smješten u samom centru grada Umaga, na samo 50 metara od mora i plaža. Ovaj moderan stan prostire se na 78 m2 neto korisne površine i nudi iznimno udoban i funkcionalan životni prostor.

Stan je opremljen modernim sadržajima i visokokvalitetnim materijalima, čime se osigurava maksimalna udobnost i osjećaj komfora. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, 2 spavaće sobe, hodnika, te prostrane kupaonice opremljene tuš kabinom i kadom te dodatnog kupatila sa tuš kabinom.

Stan također posjeduje jedno vanjsko parkirno mjesto, ostavu u podrumu te ima natkrivenu terasu na kojoj možete uživati u trenucima opuštanja obzirom da je orijentacija stana južna što znači da je stan osunčan i osvijetljen tokom cijelog dana.

Stan nudi sve što je potrebno za suvremen i luksuzan stil života, uključujući grijanje putem inverter klimatizacije u svim prostorijama za udobnost tijekom cijele godine, visoko sigurnosna ulazna vrata te lift.
Mogućnost kupnje drugog parkirnog mjesta u suterenu.
Stan se prodaje potpuno namješten i opremljen.

Lokacija ovog stana je izvanredna jer se nalazi u samom centru grada, što omogućuje brz pristup restoranima, trgovinama, barovima, i svim ostalim gradskim sadržajima.

Ova jedinstvena nekretnina ima pristup uređenoj plaži sa svim sadržajima za nezaboravni ljetni odmor. Visokokvalitetna gradnja, blizina uređene plaže, sam centar grada,

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine