ISTRA, UMAG - Luksuzno adaptirana dva stana s pogledom na more

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

560.000€

4 307 €/m2

Tip

Stan

Površina

130 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Stan
Struktura
6
Cijena
560.000€
Površina
130 m2 (4 307 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.07.2024
ID
55494

Opis

ISTRA, UMAG - Luksuzno renovirana dva stana, smješteni u manjoj zgradi novije gradnje s predivnim pogledom na more, zalazak sunca i Alpe.

Ponosno predstavljamo ove visoko luksuzne i kvalitetne stanove smještene u manjoj zgradi novije gradnje. Riječ je o mirnoj lokaciji idealnoj za siguran i miran obiteljski život ili kao idealnoj opciji za turističku rentu sa sigurnim povratom na investiciju. Stanovi se nalaze na 1. katu zgrade koja se sastoji od svega 5 stanova, a lokacijski su stanovi udaljeni na deset minuta vožnje od strogoga centra grada Umaga, kao i 4 minute vožnje od predivnih uređenih plaža.

OPIS STANOVA:
Manji stan veličine 61m2 sastoji se od dvije komotne spavaće sobe (jedne veće i jedne manje), prostrane kupaonice, moderne i u potpunosti opremljene kuhinje, prostrane blagovaone i komotnog dnevnog boravka s izlazom prema natkrivenoj terasi s pogledom prema moru.

Veći stan veličine 79m2 stambenoga prostora, sastoji se od moderne i opremljene kuhinje, odvojene prostrane blagovaone i komotnog dnevnog boravka, koji također posjeduje pristup prema natkrivenoj terasi od 6m2 s predivnim pogledom na more, zalazak sunca i Alpe. Uz to stan se sastoji i od prostrane moderne kupaonice, te 3 spavaće sobe, od čega su dvije veće spavaće sobe s bračnim krevetom dok je treća soba dječja soba s krevetom na kat. Svaka soba posjeduje veliki novi klizni ormar i rasvjetu na daljinski upravljač.

DODATNE INFORMACIJE:
Riječ je o stanovima koji su u potp

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine