ISTRA, SAVUDRIJA - Luksuzan apartman s panoramskim pogledom na more

Umag, Savudrija, Umag, Hrvatska

430.000€

5 308 €/m2

Tip

Stan

Površina

81 m2

Struktura

2

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
430.000€
Površina
81 m2 (5 308 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
30.07.2024
ID
50305

Opis

ISTRA, SAVUDRIJA - Komotan 1SS+DB apartman s panoramskim pogledom na more.

Predstavljamo ovaj kvalitetan i komotan apartman smješten u luksuznome kompleksu na jednoj od najluksuznijih lokacija Istarskog poluotoka. Predivan panoramski pogled koji se proteže iz gotovo svih prostorija stana, a koji spaja Jadransko more s Alpama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Riječ je o rijetkoj prilici za sve one koji traže posebno mjesto za svoj privatni odmor i miran boravak u Istri ili za sve one koji traže rijetku priliku za vlastitom investicijom uvidu turističkoga najma. Stan je smješten u jednom od najcjenjenijih odmarališta više razine luksuza, gdje vaši gosti ili vi na raspolaganju imate sve što je potrebno. Osim predivnih privatnih plaža i čistoga mora, udaljenih svega 100 m od stana, imate priliku koristiti i bazen smješten u privatnome kompleksu s brojnim popratnim sadržajem, poput: koktel barova, restorana, kafića, fitnessa, sauna, tenis igrališta, kao i najveće profesionalno golf igralište na ovome dijelu Hrvatske obale.

Moramo napomenuti kako je riječ o kompleksu koji se redovite održava, što znači kako uz stan se nalaze uređene šetnjice s predivnom i održavanom hortikulturom, kao i brojnim sadržajem potrebnim za svakodnevni život koji se nalazi na svega par koraka od stana.

OPSI NEKRETNINE:
Stan se sastoji od ukupnih 81m2 stambenoga prostora, a organiziran je tako da na samome ulazu u stan se smjestilo predvorje koje nas dalje vodi pre

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine