Lovrečica, Istra: Luksuzni apartman uz more u ekskluzivnom odmaralištu s pogl

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

115 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
1€
Površina
115 m2 (0 €/m2)
Kat
2
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
03.07.2024
ID
47718

Opis

Lovrečica, Istra: Luksuzni apartman uz more u ekskluzivnom odmaralištu

Otkrijte utočište luksuza u Lovrečici, Istri, gdje se ovaj izvanredni apartman nalazi na samo korak od azurnog Jadranskog mora i netaknutih plaža. Smješten u području premium odmarališta, ovaj apartman na drugom katu suvremene zgrade nudi neusporedivu eleganciju i udobnost.

Zauzimajući 115,64 m², ovaj apartman je pažljivo dizajniran kako bi sadržavao prostrani dnevni boravak s integriranom kuhinjom i blagovaonicom, dvije mirne spavaće sobe i modernu kupaonicu. Dnevni boravak se otvara prema natkrivenoj terasi, pružajući savršeno mjesto za opuštanje i društvena okupljanja. Izrađen od vrhunskih materijala, stan osigurava udobnost s podnim grijanjem i klimatizacijom, nadopunjen određenim parkirnim mjestom.

Nudi se ključ u ruke, ovaj apartman čeka vaš osobni dodir kako bi ga pretvorili u svoj dom iz snova, s očekivanim završetkom do ljeta 2025. godine. Početak izgradnje planiran je za jesen 2023.

Privlačnost ovog imanja pojačana je njegovom lokacijom u osiguranom odmaralištu koje se može pohvaliti nizom sadržaja uključujući recepciju, restoran, vinoteku, zajednički bazen, spa i prostor za opuštanje, teretanu te sveobuhvatne usluge održavanja okoliša, među ostalima.

Smješten u slikovitom okruženju Lovrečice, apartman je trenutke udaljen od izvrsnih plaža, ugostiteljskih objekata, kafića i staza za šetnju, čineći ga idiličnim mjestom za luksuzni živ

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma