Istra, Lovrečica: Premijerni apartman s pogledom na more na prvom katu

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

128 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
1€
Površina
128 m2 (0 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
04.07.2024
ID
47726

Opis

Istra, Lovrečica: Premijerni apartman s pogledom na more na prvom katu

Smješten u mirnom i ekskluzivnom odmarališnom području Lovrečice u Istri, ovaj luksuzni apartman na prvom katu udaljen je samo kratku šetnju od privlačnog azurnog mora i besprijekornih plaža. Protežući se na velikodušnih 128 m2, unutarnji raspored je pažljivo osmišljen, sadrži prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom otvorenog tipa, dvije mirne spavaće sobe, modernu kupaonicu i hodnik koji vodi na natkrivenu terasu s izvanrednim pogledom na more. Ovaj apartman obećava neusporedivu kvalitetu, opremljen je podnim grijanjem i klima uređajem za maksimalnu udobnost te uključuje dva praktična parkirna mjesta.

Nudi se na prodaju "ključ u ruke", ali bez namještaja kako bi se prilagodio vašem jedinstvenom ukusu, s planiranim početkom gradnje u jesen 2023. i predviđenim završetkom u ljeto 2025. Ovaj luksuzni apartman nalazi se unutar ograđene zajednice, pružajući pristup vrhunskim sadržajima kao što su prijemni pult, restoran visoke kuhinje, sofisticirani vinski bar, zajednički bazen, spa, prostor za opuštanje, fitness centar i potpune usluge održavanja okoliša, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže raskošan životni stil uz more, bilo za odmor, opuštene odmore ili stalno prebivalište.

Njegova izvrsna lokacija u Lovrečici znači da su stanari samo tren od čistih plaža, opcija visokokvalitetne hrane, kafića, slikovitih šetnica, bici

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma