Istra, Lovrečica: Moderan stan s pogledom na more u ekskluzivnom resortu

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

126 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
1€
Površina
126 m2 (0 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
29.06.2024
ID
47730

Opis

Istra, Lovrečica: Moderan stan s pogledom na more u ekskluzivnom resortu

Otkrijte čaroliju života uz obalu u Lovrečici, Istri, s ovim stanom na prvom katu smještenim u traženom resortu, samo nekoliko trenutaka od blistavog mora i besprijekornih plaža. Prostirući se na 126 m2, ovaj elegantni stan se može pohvaliti otvorenim dnevnim prostorom s kuhinjom i blagovaonicom, dvije mirne spavaće sobe, kupaonicom i hodnikom, koji vode do natkrivene terase s očaravajućim pogledom na more. Dizajniran korištenjem vrhunskih materijala, stan je opremljen podnim grijanjem i klima uređajem, osiguravajući udobnost tijekom cijele godine. Dodatno, uključena su dva parkirna mjesta za vašu udobnost.

Dostupan za prodaju kao neopremljeni ključ u ruke objekt, spremno za vaše osobno uređenje, gradnja je zakazana za početak jeseni 2023. s predviđenim završetkom u ljeto 2025. Ovaj stan je dio ograđene zajednice koja nudi niz izvanrednih sadržaja, uključujući prostor za recepciju, restoran visoke klase, vinoteku, zajednički bazen, spa sadržaje, zonu za opuštanje, fitness centar i sveobuhvatne usluge održavanja okoliša.

Smješten na idiličnoj lokaciji, ovaj stan je savršen izbor za one koji žele sofisticiran način života uz more, pogodan za turiste, odmor ili stalne stanovnike. Na kratkoj šetnji nalaze se netaknute plaže, izvrsne opcije za objedovanje, ugodni kafići, slikovite šetnice, biciklističke staze, dječje igralište i ostali bitni sadržaji.

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma