Istra, Lovrečica: Luksuzni apartman na prvom katu na prodaju blizu plaže

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

126 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
1€
Površina
126 m2 (0 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
17.09.2024
ID
47723

Opis

Istra, Lovrečica: Luksuzni apartman na prvom katu na prodaju blizu plaže

Smješten u prestižnom odmaralištu Lovrečica u Istri, ovaj luksuzni apartman na prvom katu nalazi se na samo korak od kristalno čistog mora i prekrasnih plaža. Ovaj moderni životni prostor, koji se prostire na ukupnoj površini od 126,05 m2, sadrži elegantno dizajniran dnevni boravak s kuhinjom otvorenog koncepta i blagovaonicom, dvije mirne spavaće sobe i suvremenu kupaonicu. Dnevni prostor se proteže do natkrivene terase, savršene za druženja ili uživanje u mirnim trenucima. Izgrađen koristeći samo najfinije materijale, apartman je opremljen podnim grijanjem i klima uređajem, osiguravajući optimalnu udobnost. Dodatno, dolazi s označenim parkirnim mjestom.

Na prodaju na ključ, no bez namještaja, pruža prazno platno za personalizaciju. Početak gradnje očekuje se u jesen 2023., a završetak do ljeta 2025. Ovaj apartman nije samo o luksuznom interijeru već i o ekskluzivnom načinu života koji nudi zatvorena zajednica, uključujući pristup raznim vrhunskim sadržajima kao što su srdačna recepcija, gurmanski restoran, šik vinski bar, zajednički bazen, spa, prostor za opuštanje, teretana i niz usluga održavanja okoliša.

Smješten na idiličnoj lokaciji u Lovrečici, apartman je povoljno blizu besprijekorno održavanih plaža, s izborom restorana, kafića, slikovitih šetnica i biciklističkih staza u blizini, što ga čini izvrsnim izborom za one koji traže sofi

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma