Istra, Lovrečica: Elegancija u prizemlju blizu mora na prodaju

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

2.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.5
Cijena
1€
Površina
65 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
02.07.2024
ID
47724

Opis

Istra, Lovrečica: Elegancija u prizemlju blizu mora na prodaju

Otkrijte vrhunac obalnog luksuza u Lovrečici, Istri, gdje se ovaj izuzetan apartman u prizemlju nalazi unutar elitnog resorta, samo kratka šetnja od kristalno čistog mora i netaknutih plaža. Protežući se na 65,76 m2, ovaj moderni stan uključuje prostrani dnevni boravak s besprijekornom integracijom kuhinje i blagovaonice, dvije mirne spavaće sobe, kupaonicu i hodnik, koji vodi do natkrivene terase otvorene prema prekrasno uređenom vrtu. Izrađen od najfinijih materijala, stan obećava udobnost tijekom cijele godine s podnim grijanjem i klimatizacijom, nadopunjen vlastitim parkirnim mjestom.

Nudi se na prodaju kao prazno platno, spremno da u njega unesete osobni stil, s početkom gradnje planiranim za jesen 2023. i završetkom do ljeta 2025. Ova nekretnina nije samo dom, već i ulaznica za luksuzni način života, zahvaljujući superiornim pogodnostima ograđene zajednice, uključujući srdačnu recepciju, vrhunski restoran, šik vinski bar, zajednički bazen, spa, prostor za opuštanje, teretanu i sveobuhvatne usluge održavanja okoliša.

Smješten na slikovitoj lokaciji u Lovrečici, stan uživa blizinu savršeno održavanih plaža, okružen raznovrsnim ugostiteljskim objektima, kafićima, šetalištima i biciklističkim stazama, čineći ga neusporedivim izborom za one koji žele raskošan život uz Jadran, bilo za odmor, godišnje odmore ili trajni boravak.

Lovrečica je poznata po svojo

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma