Istra, Lovrečica: Ekskluzivni apartman s vrtom blizu mora

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

53 m2

Struktura

1.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cijena
1€
Površina
53 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
30.06.2024
ID
47732

Opis

Istra, Lovrečica: Ekskluzivni apartman s vrtom blizu mora

U srcu Lovrečice, Istra, unutar elitnog resorta samo nekoliko koraka od mora i netaknutih plaža, ovaj apartman u prizemlju utjelovljuje luksuzan obalni život. Sa površinom od 53 m2, nudi dobro opremljen životni prostor koji sadrži kuhinju i blagovaonicu otvorenog koncepta, udobnu spavaću sobu, modernu kupaonicu i dobrodošli hodnik koji vodi do natkrivene terase s izravnim pristupom pažljivo uređenom vrtu. Izgrađen s vrhunskim materijalima, ovaj dom osigurava udobnost tijekom cijele godine s podnim grijanjem i klimatizacijom, dopunjen s jednim označenim parkirališnim mjestom.

Nudi se na prodaju spremno za prilagodbu, ovaj ključ u ruke apartman bez namještaja omogućava novim vlasnicima da unesu svoj osobni stil. Početak gradnje planiran je za jesen 2023., s ciljem završetka do ljeta 2025. Stanovnici će imati koristi od mnoštva iznimnih pogodnosti koje pruža ograđena zajednica, uključujući prijateljsku recepciju, opcije gurmanske prehrane, elegantnu vinoteku, zajednički bazen, spa i područje za opuštanje, fitness centar i sveobuhvatne usluge održavanja okoliša.

Ovaj apartman idealno je smješten za one koji traže kombinaciju luksuza i prirode, savršen za turizam, opuštene odmore ili cjelogodišnji život. Lokacija osigurava lagan pristup prekrasnim plažama, vrhunskim restoranima, ugodnim kafićima, slikovitim stazama za šetnju i biciklizam, dječjem igralištu i još mnogo t

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma