UMAG, BAŠANIJA - Stan S6 na 500m od mora u mirnom naselju

Umag, Bašanija, Umag, Hrvatska

289.000€

4 188 €/m2

Tip

Stan

Površina

69 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
289.000€
Površina
69 m2 (4 188 €/m2)
Kat
1
Terasa
Da
Udaljenost od mora
500m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
19.10.2024
ID
65625

Opis

UMAG, BAŠANIJA - Stan na 500m od mora u mirnom naselju

Prodaje se moderan stan u Bašaniji, Umag, udaljen svega 500 metara od mora, idealan za sve koji žele uživati u miru i blizini predivnih plaža. Ova nekretnina, ukupne površine 69 m², smještena je u mirnom i uređenom naselju, savršenom za obiteljski život ili kao investicijska prilika za turistički najam.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, što ga čini idealnim za obitelji ili veći broj gostiju. Dnevni boravak je svijetao i otvoren, integriran s modernom kuhinjom koja je opremljena svim potrebnim aparatima. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu, idealnu za opuštanje, uživanje u jutarnjoj kavi ili ljetnim večerima.

Posebna prednost ovog stana su dvije kupaonice, što osigurava dodatnu udobnost i funkcionalnost, bilo da se koristi za stalni boravak ili kao turistički smještaj.

Stan dolazi s dva parkirna mjesta, što je velika pogodnost, posebno u ljetnim mjesecima kada su parkirališta u blizini mora često popunjena. Smješten u mirnom naselju, udaljenom od gradske vreve, ovaj stan nudi savršenu kombinaciju mira i privatnosti, s brzim pristupom svim potrebnim sadržajima poput trgovina, restorana i šetnica.

Ova nekretnina predstavlja odličnu priliku za investiciju zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, blizini mora i turističkom potencijalu Umaga i okolice.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.d

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine