Umag, Istra: Suvremeni obiteljski hotel blizu plaža i centra grada

Umag, Umag, Hrvatska

1.800.000€

2 686 €/m2

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

670 m2

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Cijena
1.800.000€
Površina
670 m2 (2 686 €/m2)
Ažuriran
03.08.2024
ID
46571

Opis

Umag, Istra: Suvremeni obiteljski hotel blizu plaža i centra grada

U živahnom gradu Umagu u Istri, otkrijte ovaj suvremeni obiteljski hotel, samo 4 minute od užurbanog centra grada i 3 minute od slikovitih plaža. Ovaj moderan objekt nudi 670 m2 stambenog prostora raspoređenog na tri kata, kombinirajući vrhunski smještaj s potpisnim kulinarskim doživljajima i iznimnim wellness centrom.

Savršeno pozicioniran blizu grada i plaža, ovaj hotel predstavlja idealnu investicijsku priliku, posluje tijekom cijele godine i privlači redovite goste i u sezoni i izvan nje.

Raspored hotela:

Hotel sadrži 10 smještajnih jedinica, od kojih se 6 nalazi u prizemlju, svaka s vlastitim ulazom, natkrivenom terasom, spavaćim prostorom, ugodnim dnevnim boravkom i prostranom kupaonicom. Jedna jedinica nudi i natkrivenu terasu s jacuzzijem.
Prijemni prostor uključuje recepciju koja vodi do wellness područja i dvije profesionalno opremljene kuhinje s blagovaonicom.
Na gornjem katu nalaze se dodatne 4 prostrane jedinice, svaka s predsobljem, kupaonicom, spavaćim prostorom i manjim dnevnim boravkom. Jedna jedinica uključuje privatnu teretanu.
Dostupno je dovoljno parkirališnih mjesta za goste, kao i prostora za odmor, opuštanje i vanjska okupljanja, uključujući natkrivenu vrtne terase idealne za ljetne večeri.

Tehnički podaci:

Visokokvalitetni inverter klima uređaji u svakoj sobi.
Solarni paneli na krovu za električnu energiju i grijanje vode.
Sveobuhvatno podno gr

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma