Istra; Umag, okolica - prostrano uređeno imanje sa velikim maslinikom i samost

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

300.000€

51 €/m2

Tip

Plac

Površina

5800 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
300.000€
Površina
5800 m2 (51 €/m2)
Udaljenost od mora
3500m
Ažuriran
15.09.2024
ID
62296

Opis

Istra, Umag - okolica

Prodaje se lijepo poljoprivredno imanje površine 5800 m2, smješteno na slikovitom području Istre, udaljeno svega 3,5 km od centra grada Umaga i mora, te 10 km od graničnog prijelaza sa Slovenijom.

Imanje je pravilnog četverokutnog oblika s asfaltiranim pristupnim putem. Sastoji se od 3 dijela, ulaznog uređenog prostranog zemljišta, središnjeg prostranog dijela sa 6 samostojećih objekata u kojima se nalazi prostorija za dnevni boravak sa nekoliko ležaja i zasebnom kuhinjom te blagovaonom, zatim prostorije sa uređenom kupaonom, objekta sa dodatnom spavaćom sobom i prostorom za odmor, te objekta za pohranu radnog materijala i stvari. Svi samostojeći objekti okruženi su prelijepim višegodišnjim maslinama te lijepo uređenim voćnjakom. Treći dio imanja sastoji se od prostranom uređenog i održavanog maslinika sa stotinjak maslina.

Jedinstvena lokacija sjeverozapadne Istre poznata po vrhunskoj gastronomiji, vinima, čistoj i netaknutoj prirodi, čini ovo imanje idealnom prilikom za maksimalnim uživanjem u blagodatima Istre kao i za investicije različitih namjena.

Vlasništvo uredno.


Poštovani klijenti, moguće je razgledati nekretninu isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Provizija agencije za kupca iznosi 3%+ PDV i plaća se u slučaju kupovine nekretnine kod zaključenja predug

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine