UMAG, KUĆA U NIZU S BAZENOM

Umag, Valica, Umag, Hrvatska

410.000€

4 505 €/m2

Tip

Kuća

Površina

91 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
410.000€
Površina
91 m2 (4 505 €/m2)
Površina placa
66
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
11.10.2024
ID
65130

Opis

UMAG, u ponudi imamo kuću u nizu, smještenu samo 5 km od centra Umaga i 1,5 km od mora, savršenu za odmor ili stanovanje.

Kuća se prostire na dvije etaže, s prizemljem koje obuhvaća prostrani dnevni boravak, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i WC. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu koja vodi do uređene okućnice s bazenom, jacuzzijem i sunčalištem. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe i kupaonica. Kuća je izgrađena od poroterm blok opeke, s demit fasadom, a opremljena je prvorazrednim pločicama, talijanskim sanitarijama i PVC šestokomornom stolarijom s aluminijskim roletama. Grijanje i hlađenje osigurano je putem Daikin inverter klima uređaja, a kuća se prodaje potpuno namještena, s namještajem po mjeri.

Umag je atraktivna turistička destinacija na sjeverozapadnoj obali Istre, poznata po svojim prekrasnim plažama i čistom moru. Grad se može pohvaliti bogatom poviješću, koja seže sve do antike, te brojnim kulturnim znamenitostima, uključujući ostatke starih gradskih zidina i utvrde. Umag je domaćin svjetski poznatog teniskog turnira ATP Croatia Open, što ga čini popularnim među ljubiteljima sporta. Grad nudi raznovrsne sadržaje za rekreaciju, gastronomiju i uživanje u prirodi, idealan je za obitelji, parove i turiste. Zahvaljujući svojoj blizini Sloveniji i Italiji, Umag je savršen izbor za one koji traže mir, ali žele biti u blizini međunarodnih destinacija.

Za više informacija obratite nam se s

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma