Umag-okolica, luksuzna vila sa bazenom i privatnom plažom

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

2.450.000€

9 176 €/m2

Tip

Kuća

Površina

267 m2

Struktura

6

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
2.450.000€
Površina
267 m2 (9 176 €/m2)
Površina placa
1000
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
52563

Opis

Umag-Crveni Vrh

Prodaje se ekskluzivna luksuzna vila modernog dizajna na TOP lokaciji smještena prvi red do mora sa privatnim pristupom na plažu i jedinstvenim otvorenim pogledom na more, Piranski zaljev i Alpe.

Ova prekrasna vila ukupne površine 267 m2, proteže se na parceli površine 1 000 m2 te se sastoji od tri etaže; prizemlja, prvog i drugog kata.

Vili se pristupa s gornje strane s koje se ulazi u uređeno i ograđeno dvorište sa natkrivenim parkirnim mjestima. Tu je smješteno odmah stepenište sa kojeg se pristupa svakoj od 3 etaže. Stepenište vodi do svakog kata prema prizemlju dužinom cijele kuće sve do plaže i mora.

Prizemlje se sastoji od dva zasebna apartmana. Prvi je studio apartman koji se sastoji od prostora za boravak s ljetnom kuhinjom i skladišnim prostorom te spavaće sobe sa kupaonicom. Iz ljetne kuhinje omogućen je direktan izlaz na prostranu natkrivenu terasu s koje se pruža predivan pogled na bazen, more i piranski zaljev.

U drugom apartmanu, sa zasebnim ulazom, smješteni su hodnik, kuhinja i blagovaonica sa kaminom, prostor za boravak i noćenje, zasebna prostorija te kupaonica.

Iz oba apartmana pristupa se direktno terasi sa bazenom i prekrasnoj plaži.

Vanjskim stepeništem pristupa se etaži -1 gdje se nalazi treći apartman sa dvije spavaće sobe i kupaonicom. Iz soba se izlazi direktno na prostranu natkrivenu terasu koja pruža jedinstveni pogled na more i Alpe.

Na etažu -2 pristupa također vanjskim

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine