Umag, Istra: Izuzetna luksuzna vila na prodaju

Umag, Umag, Hrvatska

3.000.000€

7 407 €/m2

Tip

Kuća

Površina

405 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
3.000.000€
Površina
405 m2 (7 407 €/m2)
Udaljenost od mora
500m
Ažuriran
07.08.2024
ID
45632

Opis

Umag, Istra: Izuzetna luksuzna vila na prodaju

Otkrijte izuzetnu luksuznu vilu na prodaju u slikovitom gradu Umagu, koji je ulaz u Istarsku regiju s sjevera. Smještena u Zambratiji, ova nekretnina ističe se svojom modernom arhitekturom i ekskluzivnim okruženjem. Nalazi se samo 600 metara od plaže Zambratija, nudeći vanjski bazen, vrt, terasu, besplatan WiFi i prekrasan pogled na more. Osim toga, vila pruža bar i besplatno privatno parkiralište.

Prostirući se na impresivnih 405 m² kroz tri razine, uključujući podrum, prizemlje i prvi kat, dizajn vile maksimizira prirodno svjetlo i prostranost. Podrum uključuje veliku garažu, prostor za pohranu, kino sobu i WC. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, udobni dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom otvorenog koncepta, koji vodi do natkrivene terase, spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i WC-a. Prvi kat sadrži 3 spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom, i terasu dizajniranu kao krovni vrt. Ovaj zeleni oazis nudi čaroban pogled na more, izlazak i zalazak sunca.

Svaki aspekt ove vile pažljivo je izrađen za udobnost i luksuz, opremljen pametnim sustavom za grijanje i hlađenje, klima uređajem, podnim grijanjem i kaminom u dnevnom boravku. Kuhinja visoke kvalitete Gaggenau potpuna je s elementima s funkcijom dodira. Kupaonice podsjećaju na wellness oaze s tuševima visokog protoka, LED rasvjetom i dizajnerskim grijanim ručnicima. Četiri parkirna mjesta u podrumskoj garaži dodaju na praktičnosti.

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma