ISTRA, UMAG - 2 Luksuzne vile blizanke blizu mora

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

1.550.000€

3 875 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

16

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
16
Cijena
1.550.000€
Površina
400 m2 (3 875 €/m2)
Površina placa
1500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1500m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
29810

Opis

ISTRA, UMAG - Dvije luksuzne vile blizanke blizu mora - PRILIKA !

Na prekrasnoj lokaciji u Umagu, udaljene samo 1500 m od bistrog Jadranskog mora, smještene su dvije prekrasne luksuzne vile blizanke koje predstavljaju savršenu kombinaciju udobnosti, elegancije i privatnosti.

Svaka od ovih elegantnih vila izgrađena je s najvišim standardima kvalitete, koristeći najfinije materijale poput prekrasnog mramora, što ih čini istinskim draguljima arhitekture. Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom privatnom kupaonicom, pružajući iznimnu razinu osobnog prostora za sve stanare.

Unutrašnjost vila je uređena s posebnom pažnjom i sofisticiranim dizajnom, stvarajući prostor u kojem se ljepota i funkcionalnost sjedinjuju na jedinstven način. Podno grijanje na dizalicu topline pruža ugodnu atmosferu tijekom hladnijih mjeseci, dok su klime uređaji osiguravaju ugodnu svježinu tijekom ljetnih vrućina.

Izvana, svaka vila ima vlastiti privatni bazen, okružen bujnim vrtovima, stvarajući oazu mira i opuštanja za sve stanare. Uz lijepo uređeno dvorište, omogućuje se potpuna privatnost za uživanje u vanjskim aktivnostima i druženju s obitelji i prijateljima.

Ove vile su savršeno mjesto za one koji žele kombinirati uživanje u blizini prekrasnih plaža i Jadranskog mora s mirnim i opuštenim životnim stilom. Nalaze se na mirnoj lokaciji koja pruža osjećaj udaljenosti od gradske vreve, ali istovremeno su blizu svih potrebnih sa

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine