ISTRA, SAVUDRIJA - Urbana vila s bazenom i pogledom na more

Umag, Savudrija, Umag, Hrvatska

850.000€

4 381 €/m2

Tip

Kuća

Površina

194 m2

Struktura

5+

Grijanje

Dizalica topline

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
850.000€
Površina
194 m2 (4 381 €/m2)
Površina placa
500
Grijanje
Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
800m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.09.2024
ID
33630

Opis

ISTRA, SAVUDRIJA - Urbana vila s bazenom i pogledom na more

Ponosno vam predstavljamo ovu modernu kuću za odmor koja će ispuniti sva vaša očekivanja! Smještena u idiličnom istarskom naselju Savudrija, ova nekretnina pruža kombinaciju luksuza, komfora i spektakularnog pogleda na more.

Ova impozantna nekretnina prostire se na tri razine: podrum, prizemlje, kat s balkonom, ukupno 194 četvornih metara stambenog prostora. Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu, moderno opremljenu kuhinju, prostranu spavaću sobu, elegantnu kupaonicu, zasebni WC te prostrani hodnik. Unutarnjim stubištem dolazimo na prvi kat, gdje se nalaze tri udobne spavaće sobe, svaka sa svojom privatnom kupaonicom, te veličanstven balkon s panoramskim pogledom na more. Iznenađenje na vrhu je prostrana krovna terasa s nevjerojatnim pogledom na more i okolni krajolik, idealna za uživanje u zalascima sunca. Podrum, površine 28 četvornih metara, nudi dodatan prostor za skladištenje ili potencijalno različite hobije.

Kuća je izgrađena od visokokvalitetnih građevinskih materijala, što osigurava trajnost i dugoročnu vrijednost investicije.

Kuća se ugodno grijanje tijekom hladnijih mjeseci osigurava putem modernih klima uređaja i ekološki prihvatljive dizalice topline.

Vanjski prostor oduševljava vlastitom okućnicom koja uključuje bazen za osvježenje, sunčalište za opuštanje, ljetnu kuhinju za pripremu ukusnih obroka na otvorenom i šarmantn

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine