Područje Umaga: Izvrsna investicijska prilika s poslovnim objektom i apartmans

Umag, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

720 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
1€
Površina
720 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
10.07.2024
ID
46669

Opis

Područje Umaga: Izvrsna investicijska prilika s poslovnim objektom i apartmanskom kućom

Predstavljamo lukrativnu investicijsku priliku u blizini Umaga - na prodaju su poslovna zgrada i apartmanska kuća. Ova nekretnina, samo 3 km od centra Umaga, savršeno je pozicionirana za profitabilno ulaganje.

Posjed nudi prekrasan restoran na licu mjesta te sobe s balkonima, klima uređajem i besplatnim Wi-Fi pristupom. Najbliža plaža praktično je smještena samo 1,5 km dalje, što dodatno povećava privlačnost ove lokacije. Svaka soba završena je parketom i uključuje kupaonicu opremljenu kadom ili tušem. Dodatne pogodnosti uključuju kabelsku televiziju i minibar.

Osnovne potrebe poput trgovine, dodatnih restorana i vinske podrume nalaze se u radijusu od 500 metara, omogućavajući gostima uranjanje u lokalne okuse. Područje je bogato rekreacijskim sadržajima, uključujući školu jahanja, teniske terene, spa i fitness centar te golf terene, sve unutar 3 km. Teniske lekcije dostupne su na zahtjev.

Centar Umaga nudi razne izlete i dnevne brodske izlete, uključujući destinacije poput Venecije ili Nacionalnog parka Brijuni. Glavni autobusni kolodvor udaljen je 3 km, što povećava pristupačnost. Nekretnina je također praktično smještena u odnosu na Zračnu luku Portorož (8 km), Zračnu luku Trst (50 km) i Zračnu luku Pula (90 km), s mogućnošću organizacije transfera na zahtjev.

Ova investicija sastoji se od dvije nezavisne nekretnine koje su jedna uz d

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma