Luksuzna vila u srcu Lovrečica, Istra: Spoj raskoši i prirodne ljepote

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

274 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1€
Površina
274 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
29.09.2024
ID
46938

Opis

Luksuzna vila u srcu Lovrečica, Istra: Spoj raskoši i prirodne ljepote

Smještena u ekskluzivnom odmaralištu Lovrečica u Istri, ova vila predstavlja vrhunac luksuza, samo nekoliko trenutaka od azurnog zagrljaja Jadranskog mora i njegovih očaravajućih plaža. Sa modernim arhitektonskim dizajnom, ova vila se nalazi na parceli od 567,67 m² s prostranim stambenim prostorom od 274,16 m², raspoređenim na dvije etaže.

Prizemlje otkriva privlačan dnevni boravak otvorenog tipa s suvremenom kuhinjom i blagovaonicom, koji vodi do spavaće sobe, sofisticirane kupaonice, toaleta i praktične ostave. Dnevni boravak se besprijekorno otvara prema natkrivenoj terasi opremljenoj ljetnom kuhinjom, s pogledom na pažljivo uređen vrt s prekrasnim bazenom i zonom za sunčanje, uz dvije parkirne mjesta. Na prvi kat, do kojeg se dolazi preko elegantnih unutarnjih stepenica, smještene su četiri spavaće sobe, tri kupaonice, praonica, hodnik i terasa, spajajući udobnost s luksuzom.

Izgrađena od vrhunskih materijala i opremljena podnim grijanjem i klima uređajem, ova vila pruža udobnost tijekom cijele godine. Dostupna za prodaju na ključ, bez namještaja, gradnja vile planirana je započeti na jesen 2023. godine, a završetak radova na ljeto 2025. godine.

Smještena unutar zatvorenog odmarališta, vila nudi pristup izvrsnim sadržajima kao što su recepcija, restoran, vinoteka, zajednički bazen, spa i relax zona, teretana, kao i sveobuhvatne usluge održavanja okoliša

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma