Elegantna vila s bazenom u Lovrečica, Istra: Spoj luksuza i prirode

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

252 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
252 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
23.06.2024
ID
46936

Opis

Elegantna vila s bazenom u Lovrečica, Istra: Spoj luksuza i prirode

Otkrijte vrhunac obalne elegancije s ovom sofisticiranom vilom u Lovrečica, Istri. Smještena samo nekoliko koraka od azurnih voda i netaknutih plaža, ova vila nalazi se u ekskluzivnom resortu, nudeći mirno utočište s lakoćom pristupa moru.

Prostirući se na 252.32 m2, raspoređena na dvije predivno dizajnirane etaže i smještena na parceli od 464.30 m2, ova vila je simbol modernog luksuznog života. Prizemlje je pažljivo uređeno s otvorenim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, koje vode na natkrivenu terasu s vanjskom kuhinjom. To se besprijekorno spaja s uređenim vrtom u kojem se nalazi zadivljujući bazen i prostor za sunčanje, nadopunjen s dva praktična parkirna mjesta. Na prvi kat, dostupan putem elegantnih unutarnjih stepenica, smještene su tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, praonica i terasa, pružajući privatno utočište za opuštanje.

Izgrađena od vrhunskih materijala, ova nekretnina uključuje podno grijanje putem toplinske pumpe i klimatizaciju, osiguravajući udobnost tijekom cijele godine. Nudi se kao ključ u ruke rješenje, vila će biti spremna za useljenje do ljeta 2025. godine, a izgradnja počinje na jesen 2023. godine.

Posebnost ove vile je ekskluzivna resort zajednica u kojoj se nalazi. Resort nudi niz izuzetnih sadržaja kao što su recepcija, restoran, vinski bar, zajednički bazen, spa, teretana i usluge održavanja okoliša, pružaju

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma