Ekskluzivna vila uz more u Lovrečica, Istra

Lovrečica, Umag, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

267 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1€
Površina
267 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
150m
Ažuriran
01.10.2024
ID
46935

Opis

Ekskluzivna vila uz more u Lovrečica, Istra

Smještena u prestižnom odmaralištu Lovrečica u Istri, na samo nekoliko koraka od kristalno čistog Jadranskog mora i netaknutih plaža, nalazi se sofisticirana vila koja utjelovljuje luksuzan način života. Ova elegantna nekretnina, s 267,78 m2 stambenog prostora, proteže se na dvije etaže na parceli od 434 m2, nudeći savršenu kombinaciju luksuza i praktičnosti.

Prizemlje nudi besprijekorno integriran dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu, uz spavaću sobu, kupaonicu i dodatni WC. Ističe se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom, koja vodi do pažljivo uređenog vrta s prekrasnim bazenom, zonama za opuštanje i dva parkirna mjesta. Luksuznim unutarnjim stepenicama dolazi se na prvi kat, gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, praonica rublja i privlačna terasa.

Izgrađena od vrhunskih materijala, vila je dizajnirana za maksimalnu udobnost, s podnim grijanjem, toplinskom pumpom i klimatizacijom. Planirani početak gradnje je jesen 2023., a završetak radova ljeto 2025. Vila se nudi na ključ, bez namještaja.

Privlačnost nekretnine pojačana je zatvorenim odmaralištem, koje nudi niz elitnih sadržaja uključujući recepciju, restoran, vinoteku, zajednički bazen, spa, teretanu i sveobuhvatne usluge održavanja okoliša.

Smještena na zavidnoj lokaciji u Lovrečica, vila je samo nekoliko koraka udaljena od prekrasnih plaža, restorana, kafića, šetnica i biciklističkih staza, što

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma