ISTRA, UMAG - Suvremeni obiteljski hotel

Umag, Umag, Umag, Hrvatska

1.800.000€

2 686 €/m2

Tip

Apartman

Površina

670 m2

Struktura

15

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Apartman
Struktura
15
Cijena
1.800.000€
Površina
670 m2 (2 686 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
17.09.2024
ID
34157

Opis

ISTRA, UMAG - Suvremeni obiteljski hotel nadomak grada i predivnih uređenih plaža

Smješten svega 4 minute od centra grada Umaga i 3 minute od predivnih uređenih plaža, pronašao se ovaj suvremeni i visoko kvalitetni obiteljski hotel od ukupnih 670m2 stambenoga prostora koji se dijeli na 3 etaže. Uz visoko kvalitetan smještaj ovaj hotel je poznat i po svojoj kuhinji s potpisanim jelima, a jednako tako i po svojem vrhunskom Wellnessu.

Smješten nadomak grada i plaža ovaj objekt čini idealom prilikom vlastite investicije, a pozitivno je i to što je objekt aktivan cijelu godinu te redovite prima goste unutar i izvan ljetne sezone.

ORGANIZACIJA PROSTORA:
Hotel se sastoji od sveukupno 10 smještajnih jedinica. Od kojih 6 jedinica se nalazi u prizemlju hotela s vlastitim privatnim ulazom i natkrivenom terasom. Svaka od tih smještajnih jedinica posjeduje vlastiti spavaći dio, manji dnevni prostor, prostranu kupaonu, dok jedna od jedinica posjeduje i dodatnu natkrivenu terasu s Jacuzzijem.

Ulaskom u hotel nalazimo se u manjem predvorju s recepcijom, te stubištem koje dalje vodi u prostor Wellnessa, te zatim i profesionalno opremljene dvije kuhinje sa salom.

Stepeništem, pristupamo i gornjoj etaži gdje su se smjestile dodatne 4 prostrane smještajne jedinice od kojih svaka posjeduje ulazni hodnik, kupatilo i spavaći prostor s manjim dnevnim dijelom. Jedna od smještajnih jedinica posjeduje i vlastitu teretanu.

Na okućnici hotela smjestilo se dovoljn

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma