TROGIR, ČIOVO - Kuća prvi red do mora

Trogir, Čiovo, Trogir, Hrvatska

1.200.000€

4 615 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.200.000€
Površina
260 m2 (4 615 €/m2)
Površina placa
800
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
57658

Opis

TROGIR, ČIOVO - Kuća prvi red do mora

Ova predivna kuća nalazi se na otoku Čiovo prvi red uz more.
Smještena je na prostranom zemljištu od skoro 800 m² te se proteže na tri etaže uz dodatak niskog potkrovlja.

Prizemlje kuće obuhvaća prostranu garažu od približno 80 m², s dijelom prostora koji služi kao ostava. Također, tu je i dodatna prostorija s pogledom na more, nekada ljetna kuhinja, danas pretvorena u modernu mini teretanu i prostor za rekreaciju i zabavu.

Na prvom katu nalazi se elegantan dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica. Izlaz vodi na veliku terasu sa sjenicom i kaminom, savršenu za opuštanje i uživanje u pogledu na more. Ovdje se nalaze i mala ostava, dvije prostrane sobe te dvije kupaonice.

Unutarnje stepenište vodi do drugog kata gdje se nalaze četiri dodatne sobe, od kojih tri imaju prekrasan pogled na more. Kat je opremljen s dvije kupaonice, osiguravajući maksimalnu udobnost i privatnost.

Nisko potkrovlje ima vanjski ulaz i nije povezano unutarnjim stepeništem. Postoji mogućnost proširenja građevinske dozvole za povisivanje i povezivanje ovog prostora s ostatkom kuće unutarnjim stepeništem, čime se dodatno povećava korisna površina.

Uz garažu koja je pogodna za jedno vozilo, nekretnina nudi tri parkirna mjesta uz cestu te dodatna četiri mjesta unutar dvorišta.

Lokacija kuće je izvanredna, s neposrednom blizinom svih važnih sadržaja, autoceste, zračne luke i većih dalmatinskih središ

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine