Luksuzna vila sa wellness oazom okružena zelenilom i pogledom na more, Tinjan,

Tinjan, Tinjan, Hrvatska

0€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
0€
Površina
300 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
16000m
Ažuriran
03.07.2024
ID
43814

Opis

ALPHA LUXE GROUP prodaje luksuznu vilu sa wellness oazom okruženu zelenilom s pogledom na more, Tinjan, ISTRA
Nalazi se u mirnom dijelu okružena prekrasnom prirodom, udaljena pet kilometara od centra grada, a samo 15- tak minuta od grada Poreča.

Vila je ukupne površine 300 m2 te je smještena na okućnici površine 1874 m2. Uz vilu se nalazi pomoćni objekt s kuhinjom površine 50 m2. Proteže se na prizemlje i kat.
Prostrano prizemlje sadrži dnevni boravak open space koncepta sa blagovaonicom i kuhinjom s izlazom na prostranu natkrivenu terasu, spavaću sobu s vlastitom kupaonicom, toalet, wellness prostor sa saunom, hidromasažnom kadom i tušem, praonicu rublja i ostavu.
Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrana terasa s koje se pruža panoramski pogled na zelenilo i more.

Prostorije su klimatizirane i opremljene podnim grijanjem. Vila je rustikalno i ukusno uređena što ju čini udobnom za boravak, a spoj kamena i drveta ističe njezinu arhitektonsku vrijednost.
Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena.
Okućnica je lijepo uređena i ima popločene staze, automatsko navodnjavanje i vanjsku rasvjetu. Na njoj se nalazi grijani bazen sa slanom vodom površine 36m2, ljetna kuhinja s ostavom i dječje igralište.
Ova vila je idealna prilika za obiteljski život u mirnom okruženju prostranog interijera i okućnice. Zbog turista koji se vraćaju, dobra je prilika za bavljenje turističkim iznaj

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma