Prodaje se luksuzna moderna vila sa bazenom, Svetvinčenat. Luksuzna vila...

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

1.500.000€

4 950 €/m2

Tip

Plac

Površina

303 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Plac
Struktura
6
Cijena
1.500.000€
Površina
303 m2 (4 950 €/m2)
Površina placa
4200
Udaljenost od mora
0m
Ažuriran
30.09.2024
ID
64135

Opis

Prodaje se luksuzna moderna vila sa bazenom, Svetvinčenat. Luksuzna vila okružena prirodom, oaza elegancije i udobnosti.
Smještena u idiličnom okruženju prirode, ova vila nudi nevjerojatno iskustvo života, spajajući luksuz i prirodnu ljepotu.
Dovoljan je samo brzi pogled na prostrani tirkizni bazen u središtu pažljivo njegovanog zelenog vrta da se već po dolasku osjećate dobrodošli. Na raspolaganju vam je natkrivena vanjska kuhinja i blagovaonica - savršena za pripremu ukusnih jela i uživanje u njima zajedno sa svojim najdražima pod zvjezdanim nebom. Djeca će sigurno puno vremena provoditi na otvorenom jer se u vrtu nalazi dječje igralište. Odrasli se također mogu pridružiti zabavi na otvorenom i opustiti se u wellness prostoru.
Unutarnji prostor jednako je očaravajući kao i vanjski. U elegantnom prizemlju nalazi se potpuno opremljena kuhinja s blagovaonom, odvojena od vrta velikim staklenim stijenama, kao i dnevni boravak koji se proteže na sunčanu terasu, odvojeni wc, wellness kao i spavaća soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom.
Vila ima elegantni wellness s jacuzzijem i saunom.
Na prvom katu se nalaze četiri dvokrevetne spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Povezana s blagovaonicom uz bazen je i dodatna spavaća soba s krevetima na kat, savršena za mlađe goste.
Villa ima privatni parking za veći broj automobila.
Samo 15 minuta vožnje od Pule, odnosno 10 minuta vožnje do plaža u blizini Fažane i Brijuna.


Za vi

Kontakt info

Agencija
Alma Dom
Kontakt osoba
Alma Dom
Telefon 1
+ 385 52 213... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 52 210... Prikaži broj
Adresa
Istarska 10
Pula, Hrvatska

Kontakt forma