SVETVINČENAT, POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE S VOĆNJAKOM

Svetvinčenat, Bokordići, Svetvinčenat, Hrvatska

37.500€

17 €/m2

Tip

Plac

Površina

2158 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
37.500€
Površina
2158 m2 (17 €/m2)
Ažuriran
18.09.2024
ID
62718

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT, u ponudu smo dobili ekološki posjed u srcu Istre. Posjed je u naravi poljoprivredno zemljište, a nalazi se blizu mjesta Svetvinčenat.
Veličina je 2 158 m2, a na njemu se nalazi drvena kućica veličine 25 m2 koja služi kao ostava za razne veće stvari. Kućica je podignuta na drvene stupove. Kod nje su predviđena dva spremnika vode (2 000 litara).
Također ima dvije kamp-prikolice. Veća, 7 metara, u odličnom je stanju, a manja služi kao spremište sitnijih stvari.
Napravljena je septička jama na koju je postavljen vanjski ekološki toalet.
Posađen je voćnjak s preko 20 stabala domaćih, autohtonih sorti (kruške, jabuke, šljive, višnje, marelice, breskve). Izgrađena je nadstrešnica s dva spremnika vode (2 000 litara). Na posjedu se mogu još posaditi voćke ili neke druge kulture. Kao voda skuplja se kišnica. Struja je odmah u blizini.
Izuzetno lijepa, mirna i zaštićena pozicija.

U središtu južnog dijela Istre, uz cestu koja spaja unutrašnjost s jugom poluotoka, položen je gradić. Na krševitoj visoravni okružen šumama, pašnjacima i vinogradima, sa svojim kaštelom, crkvama i zvonikom smjestio se Svetvinčenat. Svetvinčenat, Savičenta, San Vincenti, tri naziva istog mjesta, kojima je polazište u imenu zaštitnika, hispanskog mučenika sv. Vincencija. Renesansni gradić jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim p

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine