ISTRA, SVETVINČENAT - Kamene kuće u centru sela

Svetvinčenat, Štokovci, Svetvinčenat, Hrvatska

180.000€

900 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
180.000€
Površina
200 m2 (900 €/m2)
Površina placa
497
Grijanje
drva
Udaljenost od mora
9000m
Garaža
Da
Ažuriran
04.07.2024
ID
10570

Opis

ISTRA, SVETVINČENAT Kamene kuće u centru sela!

Renesansni gradić Svetvinčenat, jedan je od istarskih dragulja s bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Simbolom samog mjesta i jedna od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri je renesansni trg Placa s kaštelom Morosini-Grimani. Ovaj poseban gradić ima bogatu tradiciju, zanimljive i raznolike programe od kojih su najistaknutiji Srednjovjekovni festival, Festival sira te Festival plesa i neverbalnog kazališta koji svake godine privlače brojne posjetitelje.

U centru Čabrunića, smještene su ove stare kamene kuće. Dvije kuće s pomoćnim objektima te prostranim i ograđenim dvorištem. Stare kamene kuće protežu se kroz tri kata te zajedno imaju 200m2 stambenog prostora. Prizemlje svake kuće sadrži ulazni predprostor, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu. Na prvom katu nalaze se po dvije spavaće sobe te se treća nalazi na drugom i zadnjem katu. Prostrano dvorište od 497m2 sadrži vrt, staru istarsku šternu, garažu za dva automobila te gospodarske objekte.
Cijeli objekt zahtjeva adaptaciju no s obzirom na veličinu stambenog objekta te dvorišta, siguran je povrat investicije te ovaj objekt čini zaista dobrom prilikom!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENC

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine