Očaravajuća vila s bazenom, Istra, Svetvinčenat

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

780.000€

2 228 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

15

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
15
Cijena
780.000€
Površina
350 m2 (2 228 €/m2)
Ažuriran
07.07.2024
ID
43710

Opis

Srednjovjekovni gradić Svetvinčenat, na jugu središnje Istre, jedan je od istarskih dragulja u kojem je turistička ponuda posljednjih nekoliko godina dobila novi život, prvenstveno kroz razne manifestacije koje se održavaju na prekrasnim povijesnim lokacijama ovog kraja. Naselje Svetvinčenat krasi renesansni trg "Placa" i kaštel Morosini-Grimani, jedan od najočuvanijih primjera venecijanske arhitekture u Istri.

Prodaje se izuzetna vila u središnjoj Istri. Ovo zadivljujuće imanje nalazi se u šarmantnom gradiću Svetvinčentu, koji se može pohvaliti bogatom srednjovjekovnom poviješću. Vila se nalazi u osamljenom selu sa samo nekoliko drugih kuća za odmor i imanja, osiguravajući potpunu privatnost i mir.

Vila površine 350 m2 smještena je na parceli od 1060 m2, a sastoji se od sedam spavaćih soba s integriranim kupaonicama, prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice.

Vilu krasi autohtoni dizajn koji uključuje prirodne elemente poput drva i kamena. Ovaj dizajn imanju daje jedinstveni šarm i osebujnost. Osim toga, sve sobe su klimatizirane i imaju centralno grijanje, a vila se prodaje potpuno namještena i opremljena te je odmah spremna za korištenje.

Vila ima ograđeni vanjski prostor s balkonima, ljetnu kuhinju i veliki grijani bazen. Uz to ima zonu zabave s zatvorenim sportskim terenima, igralištem za mali nogomet, stolnim tenisom i dječjim igralištem.

Vila se može pohvaliti dobro organiziranim ulazom za vozila i pješa

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma