Kuća Svetvinčenat, 111m2

Svetvinčenat, Svetvinčenat, Svetvinčenat, Hrvatska

337.200€

3 037 €/m2

Tip

Kuća

Površina

111 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
337.200€
Površina
111 m2 (3 037 €/m2)
Ažuriran
31.07.2024
ID
58591

Opis

U mirnom i slikovitom istarskom selu Svetvinčenat, na prodaju je atraktivna roh-bau kuća smještena na parceli od 614 m². Ova moderna nekretnina, trenutno u fazi izgradnje, predviđena je kao samostojeća stambena građevina s prizemljem i katom te dodatnim sadržajima koji uključuju vanjski bazen, sabirnu jamu i dva parkirna mjesta.

Kuća ima ukupnu površinu od 111 m², a prostire se kroz dvije etaže. Prizemlje nudi prostrani open space koncept koji spaja dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, sve s impresivnom visinom stropa od 5 metara. Također, na ovoj etaži se nalazi hodnik, kupaonica i jedna spavaća soba.

Unutarnje stubište vodi na kat gdje su smještene dvije dodatne spavaće sobe i još jedna kupaonica. Vanjski prostor upotpunjuje popločena terasa od 23 m², idealna za opuštanje, te bazen od 28 m² koji pruža osvježenje tijekom toplih ljetnih dana.

Kuća je opremljena podnim grijanjem reguliranim dizalicama topline i kaminom u dnevnom boravku, dok je za hlađenje predviđena ugradnja klima uređaja u svim prostorijama. U neposrednoj blizini nalaze se kuće mještana i kuće za odmor, što ovu nekretninu čini idealnom za one koji žele uživati u miru i blagodatima istarskog sela ili za investitore koji traže odličnu priliku za iznajmljivanje.

Nekretnina već ima priključke za struju i vodu, a izdana je pravomoćna građevinska dozvola te su plaćeni svi komunalni doprinosi.

Ova kuća u izgradnji predstavlja savršenu priliku za realiz

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine